Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Προφίλ Εταιρίας

Η εταιρεία ονομάζεται PDFOOD. Ασχολείται με τις εξαγωγές ελληνικών προιοντων στη διεθνή αγορά. Ιδρύθηκε το 2008 προερχόμενη από τη μαμά-εταιρεία η οποία υπάρχει στην αγορά από το 1999 στο τομέα των πωλήσεων στη δυτική Ελλάδα. Σκοπός της νέας εταιρείας είναι να εξάγουν στη best resume writing service διεθνή αγορά τα προϊόντα τους μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις με ποιότητα, μεγάλο όγκο παραγωγής και δυνατότητα σωστής συναλλαγής με το διεθνές εμπόριο. Εμείς, ως εταιρεία, έχουμε αναλάβει να βρίσκουμε νέους πελάτες στη διεθνή αγορά και να δημιουργούμε στρατηγικά νέες αγορές για τους συνεργάτες μας παραγωγούς. Η έδρα μας είναι η Πάτρα, μια μεγάλη πόλη με μονάδες Logistic και δυνατότητες μεταφοράς λόγω του μεγάλου εμπορικού λιμανιού. Η ομάδα εργασίας έχει εμπειρία, επιστημονική κατάρτιση, διάθεση για δουλειά και κατάλληλες γνώσεις για την επίτευξη του σωστού αποτελέσματος.

Η ομάδα εργασίας έχει εμπειρία, επιστημονική κατάρτιση, διάθεση για δουλειά και κατάλληλες γνώσεις για την επίτευξη του σωστού αποτελέσματος.

Καθημερινά η εταιρεία συνεργάζεται με τους Έλληνες παραγωγούς και με τους πελάτες της στο εξωτερικό από τις 07:30 π.μ. έως τις 19:30 μ.μ. Πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης στη διεθνή αγορά και είμαστε πολύ κοντά στον Έλληνα παραγωγό.

πλεονεκτηματα

συνεργασιες με μεγαλες εταιριες

Είμαστε πάντα δίπλα στους μεγάλους γιατί δουλεύουμε ποιότητα και αξιοπιστία.

 υψηλη ποιοτητα προιοντων και υπηρεσιων

Με συνεχή έλεγχο και ενημέρωση έχουμε στη γκάμα μας προιόντα υψηλού επιπέδου σε ποιότητα και ποσότητα.

 υψηλη καταρτιση προσωπικου

Η εταιρεία έχει στελέχη με ήθος, εκπαίδευση και ανώτατη μόρφωση για να φτάνει άμεσα στην επιτυχία.

 πολυετης εμπειρια

Η πολυετής μας συνεργασία με την ελληνική και διεθνή αγορά τροφίμων how to write a philosophy paper for dummies έχει δημιουργήσει ένα έμπειρο προσωπικό.

About Us

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Επικοινωνία

Αφήστε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.