Ψάρια

Είναι γνωστό πως οι θησαυροί της ελληνικής θάλασσας προσφέρουν δυνατές γευστικές συγκινήσεις. Η τσιπούρα μαζί με το λαβράκι ανήκουν στα πιο πολύτιμα ψάρια της Μεσογείου χάρη στη διατροφική τους αξία, αφού είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα Ω3. Η τσιπούρα και το λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας είναι ιδιαίτερα ασφαλή ως προς την προέλευσή τους γιατί εκτρέφονται σε καθαρά νερά και επιβλέπονται από ειδικευμένους επιστήμονες. Η κατανάλωσή τους βοηθά στη σωστή λειτουργία της καρδιάς και στη φυσιολογική πίεση του αίματος.

Επικοινωνία

Αφήστε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.