Ψάρια

Είναι γνωστό πως οι θησαυροί της ελληνικής θάλασσας προσφέρουν δυνατές γευστικές συγκινήσεις. Η τσιπούρα μαζί με το λαβράκι ανήκουν στα πιο πολύτιμα ψάρια της Μεσογείου χάρη στη διατροφική τους αξία, αφού είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα Ω3. Η τσιπούρα και το λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας είναι ιδιαίτερα ασφαλή ως προς την προέλευσή τους γιατί εκτρέφονται σε καθαρά νερά και επιβλέπονται από ειδικευμένους επιστήμονες. Η κατανάλωσή τους βοηθά στη σωστή λειτουργία της καρδιάς και στη φυσιολογική πίεση του αίματος.

Επικοινωνία

Αφήστε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Not readable? Change text. captcha txt