Τουρσί

Είτε γλυκόξινα είτε πικάντικα, τα τουρσιά δίνουν πάντα χρώμα και γεύση στο φαγητό. Η πλούσια σε λαχανικά και ζαρζαβατικά ελληνική γη προσφέρει πολλές δυνατότητες για πειραματισμούς με αγγουράκια, πιπεριές, λάχανο, κουνουπίδι , καρότο κ.ά. Τα τουρσιά, γευστικά και αρωματικά, παίρνουν θέση στο τραπέζι μας όχι μόνο την περίοδο της Σαρακοστής, αλλά και σε καθημερινή βάση.

Επικοινωνία

Αφήστε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Not readable? Change text. captcha txt