buy essaysessay writerscustom essay

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ 2018

ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ

 

1)  ΦΕΤΑ

Τρόπος resume writing service συσκευασίας: Βαρέλι ξύλινο 50 kg

 • Δοχείο 13-15 kg
 • Τάπερ σε άλμη 200 gr
 • Τάπερ σε άλμη 400 gr
 • Τάπερ σε άλμη 1 kg
 • Τάπερ σε άλμη 2 kg
 • Συσκευασία vacuum 150 gr
 • Συσκευασία vacuum 400 gr
 • Συσκευασία vacuum 1 kg

Οι τυροκόμοι μας έχουν εργοστάσιο παραγωγής στην Πελοπόννησο, στη Θεσσαλία και στη Στερεά Ελλάδα. Οι ενδεικτικές τιμές πώλησης καθορίζονται εφόσον υπάρχει συμβόλαιο από την ποσότητα και η χρονική διάρκεια της συνεργασίας είναι καθορισμένη.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟΥ: Φέτα ΠΟΠ σε δοχείο 13kg από την Μυτιλήνη, από ποιοτικό τυροκόμο. Τιμή πώλησης ανά κιλό: 4,20 ευρώ (συν έξοδα μεταφοράς). Η προσφορά ισχύει για ποσότητα 200 τόνων έως 10/8.

2) ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Τύπος παραγωγής: στραγγιστό με λιπαρά 3,5% ή με 0%.
Τρόποι συσκευασίας:

 • 125 gr
 • 200 gr
 • 1 kg
 • 5 kg
 • 10 kg

Οι παραγωγοί μας είναι από Πελοπόννησο και Θεσσαλία. Οι τιμές που μπορούν να σας στέλνονται είναι αξιόπιστες και χαμηλές όταν μας δίνεται πρόβλεψη ποσότητας και μεγάλης διάρκειας σύμβαση.
3) ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ

Γραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Κεφαλογραβιέρα.

Συσκευασίες:

 • 4 kg ανά κεφάλι
 • 9 kg ανά κεφάλι

Οι παραγωγοί μας είναι στη Στερεά Ελλάδα, στην Κρήτη και global warming persuasive essay στα νησιά Νάξος και Σάμος με πολύ καλή ποιότητα. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας σε περίπτωση που θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές και τις διαθέσιμες ποσότητες.

 

ΕΛΙΕΣ

 

1) ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ

Όλα τα μεγέθη ( από extra large έως μαμούθ) σε συσκευασίες από 100 gr vacuum έως βαρέλι 50 kg, με ή χωρίς κουκούτσι. Η διαθεσιμότητα στα μεγέθη ποικίλει ανάλογα με τη σοδειά κάθε εποχής. Συσκευασίες vacuum για ράφι super market και μικρές συσκευασίες, γυάλινα βάζα για καταστήματα delicatessen και super market.
2) ΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
Όλα τα μεγέθη ( από extra large έως μαμούθ) σε συσκευασίες από 100 gr vacuum έως βαρέλι 50 kg, με ή χωρίς κουκούτσι. Η διαθεσιμότητα στα μεγέθη ποικίλει ανάλογα με τη σοδειά κάθε εποχής. Συσκευασίες vacuum για ράφι super market και μικρές συσκευασίες, γυάλινα βάζα για καταστήματα delicatessen και super market.

 

3) ΕΛΙΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Όλα τα μεγέθη (από extra large έως μαμούθ ) σε συσκευασίες από 100 gr έως
βαρέλι 50 kg με κουκούτσι. Η διαθεσιμότητα στα μεγέθη ποικίλει ανάλογα με τη
σοδειά κάθε εποχής. Συσκευασίες vacuum για ράφι super market και
μικρές συσκευασίες, γυάλινα βάζα για καταστήματα delicatessen και super
market.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραγωγοί μας είναι από την Πελοπόννησο, τη Δυτική Ελλάδα και τη Στερεά Ελλάδα. Σε περίπτωση που θελήσετε συνεργασία προ ξεκινήματος της σοδειάς, μπορούν να επιτευχθούν κλειστές τιμές για μεγάλες ποσότητες. Για ειδικές προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας.

 

ΛΑΔΙ

 

Έχουμε λάδι έξτρα παρθένο και βιολογικό σε συσκευασίες HORECA και χύμα. Ασχολούμαστε με μικρούς Έλληνες παραγωγούς που έχουν extra extra παρθένο ελαιόλαδο με ελκυστικό marketing (ωραία συσκευασία και λογότυπο). Οι συμφωνίες για τις τιμές διαφέρουν από εποχή σε εποχή. Κάθε παραγγελία ενδεχομένως να είναι εντελώς διαφορετική λόγω της ιδιόμορφης ροής του προιόντος στην αγορά. Κλείνουμε συμβόλαια στο ξεκίνημα της σεζόν για την επίτευξη τιμών, ποσότητας και ποιότητας.

 

ΨΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ

 

1) ΤΣΙΠΟΥΡΑ-ΛΑΒΡΑΚΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

Έχουμε συνεργασία με τρεις παραγωγούς ιχθυοκαλλιέργειας και μπορούμε να δίνουμε μεγάλες ποσότητες στα εξής μεγέθη: 400-600 gr, 600-800 gr και 800-1000 gr.
Οι τιμές καθορίζονται κάθε Τρίτη για μια εβδομάδα. Σε περίπτωση συνεργασίας η τιμή που θα σας δώσουμε ισχύει για 6 εργάσιμες μέρες.
2) ΨΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Ο υδάτινος πλούτος της Ελλάδας είναι μεγάλος. Ποσότητες όμως για συνεργασία έχουμε στις εξής κατηγορίες: Σαρδέλα, Γαύρος, Μαρίδα, Τόνος, Γόπα, Αφρόψαρα, Σαφρίδια. Συσκευασία IQF και χύμα. Σε περίπτωση συνεργασίας μπορούμε να σας δίνουμε τιμές για 3 εργάσιμες μέρες και για συγκεκριμένες ποσότητες που έχουν οι παραγωγοί μας. Οι παραγωγοί μας δουλεύουν Αιγαίο και Ιόνιο. Η συνεργασία μας για τα ψάρια ελευθέρας θαλάσσης δεν υπόκειται στην ασφάλεια προιόντων.

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ-ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ

 

1) ΣΤΑΦΙΔΑ-ΣΥΚΑ

Ο παραγωγός μας γι’ αυτά τα δύο προιόντα εξάγει σε όλες τις συσκευασίες εδώ και 100 χρόνια στη διεθνή αγορά.
Συσκευασίες: από 250 gr έως 5-10 kg χύμα. Οι ενδεικτικές τιμές καθορίζονται ανά σεζόν βάσει της ποσότητας του προιόντος.

 

2) ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ

Ο παραγωγός μας έχει ένα από τα 10 μεγαλύτερα εργοστάσια κομπόστας στην Ευρώπη με έδρα τη Μακεδονία. Έχει μεγάλους όγκους παραγωγής στο ροδάκινο και στο βερίκοκο.

Συσκευασίες: 420 gr και 820 gr. Για τιμές και άλλες πληροφορίες (παραγγελίες private label) παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σημαντικός παράγοντας για τις τιμές είναι οι ποσότητες του προιόντος ανά περιοχή.

 

ΚΡΑΣΙ

 

Οι συνεργάτες μας οινοποιοί είναι λίγοι με ιδιαίτερες ποικιλίες παραγωγής από την Πελοπόννησο, την Αττική και την Εύβοια. Το ελληνικό κρασί που εκπροσωπούμε έχει τις εξής ποικιλίες: Σαββατιανό, Αγιωργίτικο, Ρετσίνα, Μαλαγουζιά, Ροδίτης, Ξινόμαυρο. Η ποσότητα είναι περιορισμένη. Οι συμφωνίες κλειδώνονται αρχή της σεζόν παραγωγής. Οι παραγωγοί μας έχουν τα πιο ποιοτικά οινοποιεία στην Ελλάδα με πολύ καλές τιμές.

 

ΦΡΟΥΤΑ

 

Εξειδικευόμαστε με συνεργάτες-παραγωγούς σε 3 προιόντα: λεμόνια, πορτοκάλια, φράουλες. Συνήθεις συσκευασίες είναι οι εξής: 500 gr, 1 kg, 3 kg, 10 kg.

Λόγω της ευπάθειας των προιόντων προσπαθούμε να παρέχουμε ποιότητα σε συμβόλαια μακρόχρονης διάρκειας. Έχουμε επιστημονικό προσωπικό που μπορεί να λειτουργήσει ως ελεγκτικός μηχανισμός στις συνεργασίες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συμβόλαια-συνεργασίες άνω του 1 έτους μας δίνουν τη δυνατότητα να πετύχουμε ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΜΕΛΙ

 

Συνεργαζόμαστε με δύο παραγωγούς μελιού. Ο ένας έχει την επιχείρησή του στην Πελοπόννησο και ο άλλος στο νομό Ευρυτανίας (Καρπενήσι). Οι ποιότητες μελιού που δουλεύουμε είναι οι εξής: ανθέων, θυμάρι, πεύκο. Οι συσκευασίες είναι οι εξής: 150 gr- 10 kg. Οι τιμές πώλησης προσαρμόζονται σύμφωνα με την ποσότητα παραγγελίας.

 

ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ

 

Συνεργαζόμαστε με ένα εργοστάσιο παραγωγής γλυκών κουταλιού και παγωτού. Ο συνεργάτης μας φτιάχνει παγωτό με άρωμα και γεύση της ελληνικής παράδοσης.
Επίσης, κατά παραγγελία παράγει τα εξής γλυκίσματα: μπακλαβά, γαλακτομπούρεκο, κανταίφι, ραβανί σε μικρή και μεγάλη συσκευασία.
Στον τομέα γλυκών κουταλιού φτιάχνει κεράσι, σύκο, νεράτζι και όλα τα φρούτα εποχής στις εξής συσκευασίες: 400 gr, 1 kg και HORECA. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα των φρούτων που υπάρχει ανά έτος.

 

buy custom essaybestgrammarchecker

Επικοινωνία

Αφήστε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.