Κρασί

Η θέση του κρασιού στη μεσογειακή κουλτούρα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι πολλές ποικιλίες σταφυλιού προσφέρουν διαφορετικές προτάσεις για επιλογή κρασιού. Οι ελληνικές ποικιλίες προσφέρουν κόκκινα, λευκά και ροζέ κρασιά εξαιρετικής ποιότητας. Πολύ καλές ποικιλίες κρασιού θεωρούνται το Αγιωργίτικο, η Μαλαγουζιά, Σαββατιανό, το Μοσχάτο, η Μαυροδάφνη και το Ξινόμαυρο. Εκτός από την πλούσια γεύση του, η ήπια κατανάλωση κρασιού έχει και ευεργετικές ιδιότητες, καθώς βελτιώνει τη διάθεσή μας και μειώνει το στρες. Η Ελλάδα έχει πολλά οικογενειακά οινοποιεία και όχι μεγάλες μονάδες παραγωγής κρασιού.

Επικοινωνία

Αφήστε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Not readable? Change text. captcha txt